Noin Unelma

Miksi olemme erilaiset

Viime vuosina olemme ratkaisseet liiketoimintaongelmia noin 1k - 5k asiakkaista 120 maassa tarjoamalla huippuluokan ohjelmistoratkaisuja. Olemme runoilijoita, kirjoittajia, haaveilijoita, luovaa ajattelijoita, suunnittelijoita, teknologioita ja markkinoijia, jotka ovat syvä intohimomme ammattiinsa ja terävää käsitystä yksityiskohdista. Palveluksessa työskentelee noin 11-50 henkilöä organisaatiossa, jotka työskentelevät eri puolilla Eurooppaa (Suomessa), Aasiassa (Nepalissa) ja Amerikassa (Chicagossa).              Olemme rakentaneet useita projekteja, ohjelmistoratkaisuja ja palveluita erilaisiin luokkiin kuten korkeakouluihin, terveydenhuoltoon, tekoälyyn ja pilvipalveluihin, jotka ovat suoraan tai epäsuorasti auttaneet suuryritystä ohjelmistokehitysteollisuudessa. Emme ole vain ohjelmistokehitysyhtiö, olemme kaikki haaveilijoita. Olemme liiketoiminnassa, jossa unelmiesi muotoilu toteutuu.

Meidän ainoa ja ainoa tehtävämme on valtuuttaa ihmisiä.

Miksi valita meidät

Valitse meille, jos haluat rakentaa suhdetta kanssamme. Valitse meille, jos uskot status-quo: n muuttamiseen. Valitse meille, jos uskot, että voimme tehostaa ihmisiä teknologian avulla. Valitse meille, jos uskot inhimillisten ihmisten voimaan yhdistelemällä pisteitä ja tarjoamalla # 1 maailmanluokan tuotteita ja palveluita alustan kautta. Valitse meille, jos haluat työskennellä yhdessä pitkällä aikavälillä, jossa arvostamme panoksesi alusta loppuun ja sen jälkeen.

Mitä saat

Saat kokemuksemme ja asiantuntemuksemme 100% maksutta ilman, että meiltä veloittavalle hankkeelle veloitetaan konsultointimaksua. Saat tyydytystä tekemästä yhteistyötä kanssamme. Me toimitamme. Teemme ja kasvatamme yhdessä teidän kanssanne tässä molemminpuolisessa kumppanuudessa.

Meet the Energy

Olemme joukko millennialeja. Jotkut ihmiset haluavat soittaa meille hippejä. Jotkut kutsuvat meitä erittäin energiseksi ja kasvavaksi organisaatioksi ohjelmistokehitystilaan. Meillä on innoissaan nopeasti, ja joskus sinä meistä punoittaa. Me muutamme maailmaa yksinkertaisesti valtuuttaaksemme sinut - antamalla ja vastaamalla tarpeitasi perustuviin tarpeisiisi.

NIIN, MITÄ AJATTELET ?

Tulkaa voimme muuttaa maailmaa yhdessä tai yksinkertaisesti jakaa kanssamme projektikonsepti ja ideasi
niin että voimme tehdä yhteistyötä ja tehdä siitä todellista.

Ota meihin yhteyttä